Openingstijden
Ma - Vrij: 08:00 - 21:00
Zat: 08:00 - 13:30
Onze locaties
4 locaties in de Zaanstreek
Bel met ons
075-670 5075

Over deze locatie

Locatie van de praktijk

Deze fysiotherapie praktijk in Zaandam-Zuid is gesitueerd in The Gym Lounge in Zaandam. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het pand is te bereiken door middel van de stalen buitentrap. Het adres is Pieter Ghijsenlaan 14AC. U vindt ons achter de keukenloods en loods 5 en prénatal.

Impressie

Dit karaktervolle Bruynzeel pand ademt nog steeds de sfeer van industrialiteit en handwerk uit. Bij binnenkomst is de fusie tussen sport en gezondheid al snel duidelijk. U kunt plaatsnemen in het wachtgebied of een kop koffie of thee halen bij de balie van The Gym Lounge. Hier zult u snel kennismaken met de moderne sportruimte. Ondertussen brengt de fysiotherapeut de behandelruimte voor u in gereedheid. Hij of zij zal uw behandeling voorbereiden en u meenemen naar de behandelruimte. Deze ruimte is een oase van rust gelegen in een sportieve omgeving. Hier kunt u een reis door de geschiedenis van de fysiotherapie maken. Zo is ons mini-museum bijvoorbeeld de ideale spraakmaker. Om uw behandeling een actieve invulling te geven kan de therapeut altijd gebruik maken van de sportfaciliteiten van The Gym Lounge.

Samenwerking en specialisaties

In de fysiotherapie praktijk in Zaandam-Zuid is er altijd een fysiotherapeut aanwezig. Tevens is er vaak een manueel therapeut aanwezig. De samenwerking met The Gym Lounge maakt dat de fysiotherapeut gebruik kan maken van revolutionaire en ultra-moderne oefenapparatuur. Ook biedt The Gym Lounge alle ruimte om sportfysiotherapie en alle andere vormen van fysiotherapie aan te kunnen bieden.

Impressie van de praktijk

Werkzame therapeuten

Terry Bosma

Terry Bosma

Manueel therapeut

Manuele therapie, fysiotherapie, sportfysiotherapie

Noel Strijdonk

Noel Strijdonk

Sportfysiotherapeut

Fysiotherapie, sportfysiotherapie- met meer dan 5 jaar ervaring

Maak een afspraak