Openingstijden
Ma - Vrij: 08:00 - 21:00
Zat: 08:00 - 13:30
Onze locaties
3 locaties in de Zaanstreek
Bel met ons
075-670 5075

Noel Strijdonk - Sportfysiotherapeut

Noel Strijdonk is sportfysiotherapeut en GLI leefstijlcoach. Zij is de opleiding fysiotherapie begonnen met als doel sportfysiotherapeut te worden. In 2017 heeft zij haar Mastertitel Sportfysiotherapeute van de SOMT in Amersfoort in ontvangst mogen nemen. Zij wilde dit graag, omdat ze het leuk vindt om met sporters te werken.

"Met sporters kan je net even dat stapje verder gaan in de revalidatie."

Noel heeft een verkorte opleiding tot Personal Trainer gevolgd, daarmee hoopt ze mensen nog wat extra te kunnen bieden qua motivatie om te gaan of te blijven sporten op een leuke en verantwoorde manier (na hun revalidatie).

Zelf houdt Noel van sporten. Ze probeert 3-4x per week te sporten.

"Ik heb eigenlijk mijn hele leven gevoetbald, maar dit seizoen (2018-2019) heb ik besloten om mijn kicksen wat rust te gunnen. Wel voetbal ik nog steeds in de zaal met een vriendinnenteam. Daarnaast doe ik aan fitnessen en loop ik af en toe hard met de hond om mijn conditie een beetje op peil te houden."

Noel werkt dinsdag tot en met vrijdag in Assendelft. Ook staat zij op dinsdagavond op het sportveld van SVA voor haar inloopspreekuur en veldtraining.

BIG registratienummer: 69913041104

Maak een afspraak