Openingstijden
Ma - Vrij: 08:00 - 21:00
Zat: 08:00 - 13:30
Onze locaties
3 locaties in de Zaanstreek
Bel met ons
075-670 5075

Erik Kappel - Manueel therapeut

Erik Kappel is manueel therapeut, praktijkeigenaar en adviseur arbeid en gezondheid. Erik is in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2014 als manueel therapeut. Verder is hij echografie specialist en anderhalve lijns therapeut. Hij behandelt vooral schouder gerelateerde klachten.

Binnen de praktijk werkt hij twee dagen met patiënten. De andere dagen richt hij zich meer op het beleid binnen de fysiotherapie en duurzame inzetbaarheid van de werknemers van verschillende bedrijven. Deze mix vindt hij erg prettig omdat er veel overlap plaatsvindt. Veel klachten van patiënten komen voort uit werkzaamheden die zij verrichten. Door de verbinding te maken met het bedrijfsleven zijn er altijd uitdagingen.

Voor het beleid binnen de fysiotherapie is hij voorzitter van de Alliantie fysiotherapie Zaanstreek-Waterland. Hier wordt gedacht over de zorg rond verschillende ziektebeelden met andere disciplines uit de zorg. Verder kun je hem tegenkomen op de racefiets of in de speeltuin met zijn kinderen. 

Erik is werkzaam in Assendelft op maandag en woensdag.

BIG registratienummer: 29912713804

 

Maak een afspraak