Openingstijden
Ma - Vrij: 08:00 - 21:00
Zat: 08:00 - 13:30
Onze locaties
3 locaties in de Zaanstreek
Bel met ons
075-670 5075

Toen Vera een paar jaar geleden om gezondheidsredenen werd afgekeurd voor haar werk als leerkracht in het basisonderwijs, verwees haar huisarts haar door voor een GLI-traject. Die stap tekende het begin van een nieuw hoofdstuk in haar leven. Sindsdien voelt Vera zich stukken beter; ze is energieker, fitter, slanker en vooral veel gezonder. Iets wat ze andere mensen ook heel graag gunt. Daarom is Vera sinds mei 2023 begonnen als Groepscoördinator GLI.

Binnen deze functie is ze eerste aanspreekpunt voor deelnemers, verstrekt ze informatie over het traject, beantwoordt ze algemene vragen, regelt de planningen en geeft ze ook, waar nodig, graag dat motiverende steuntje in de rug.

 

Naast haar werk gaat Vera graag op stap met haar gezin, maakt ze boswandelingen met haar honden, houdt ze van kinderboeken en fotografie, en heeft ze zelfs het hardlopen weer opgepakt met als doel ooit een Dam tot Dam-loop te lopen. Dat ze dat zou kunnen bereiken, had ze enkele jaren geleden echt niet durven dromen.
Maak een afspraak