Openingstijden
Ma - Vrij: 08:00 - 21:00
Zat: 08:00 - 12:30
Onze locaties
4 locaties in de Zaanstreek
Bel met ons
075-670 5075

Over deze locatie

De praktijk in Zaandam bevindt zich in Gezondheidscentrum Zaandam Oost, aan de Heijermansstraat 143A, tegenover de ambulancepost. In het ruim gesitueerde gezondheidscentrum bevinden zich meerdere disciplines waaronder huisartsen, psycholoog, mondhygiëniste, podotherapeut, apotheek en fysiotherapie. Fysiotherapie Sminia beschikt over een ruime behandelcabine met alle faciliteiten en een uitgebreide oefenzaal met diverse trainingsapparatuur.

Het voordeel van een gezondheidscentrum is dat multidisciplinair samenwerken prima mogelijk is. Wanneer voor uw klachten overleg nodig is met de huisarts of een andere discipline, is dit gemakkelijk te realiseren.

Terry Bosma en Elian Hoving-Roeleveld geven invulling aan deze vestiging. Terry is manueel therapeut en in opleiding tot sportfysiotherapeut. Elian is in opleiding tot een geriatrie fysiotherapeut (specialisatie in de zorg voor kwetsbare ouderen met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek). Gezamenlijk kunnen zij met alle aandoeningen uit de voeten.

Impressie van de locatie

Werkzame therapeuten

Terry Bosma

Terry Bosma

Manueel therapeut

Manuele therapie, fysiotherapie, sportfysiotherapie

Elian Roelveld Hoving

Elian Roelveld Hoving

Fysiotherapeut

Fysiotherapie, geriatrie fysiotherapie - meer dan 4 jaar ervaring

Jelmar Posma

Jelmar Posma

Fysiotherapeut

COPD, schouderspecialist, handfysiotherapeut in praktijk Koog aan de Zaan

Lisanne Stange

Lisanne Stange

Fysiotherapeut

Fysiotherapie op locatie Zaandam - met meer dan 1 jaar ervaring

Maak een afspraak