Openingstijden
Ma - Vrij: 08:00 - 21:00
Zat: 08:00 - 13:30
Onze locaties
3 locaties in de Zaanstreek
Bel met ons
075-670 5075

Over deze locatie

De praktijk in Zaandam bevindt zich in Gezondheidscentrum Zaandam Oost, aan de Heijermansstraat 143A, tegenover de ambulancepost. In het ruim gesitueerde gezondheidscentrum bevinden zich meerdere disciplines waaronder huisartsen, psycholoog, mondhygiëniste, podotherapeut, apotheek en fysiotherapie. Fysiotherapie Sminia beschikt over een ruime behandelcabine met alle faciliteiten en een uitgebreide oefenzaal met diverse trainingsapparatuur.

Het voordeel van een gezondheidscentrum is dat multidisciplinair samenwerken prima mogelijk is. Wanneer voor uw klachten overleg nodig is met de huisarts of een andere discipline, is dit gemakkelijk te realiseren.

Verschillende therapeuten geven invulling aan deze vestiging. Terry is manueel therapeut en sportfysiotherapeut. Elian is in opleiding tot geriatrie fysiotherapeut (specialisatie in de zorg voor kwetsbare ouderen met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek). Gezamenlijk kunnen zij met alle aandoeningen uit de voeten.

Impressie van de locatie

Werkzame therapeuten

Terry Bosma

Terry Bosma

Manueel therapeut

Manuele therapie, fysiotherapie, sportfysiotherapie

Lisanne Stange

Lisanne Stange

Fysiotherapeut - Dry Needling

Lisanne is fysiotherapeut, GLI beweegcoach en dry needling specialist

Jelmar Posma

Jelmar Posma

Fysiotherapeut

COPD, schouderspecialist, handfysiotherapeut in praktijk Koog aan de Zaan

Sandra Heinis

Sandra Heinis

Fysiotherapeut

Sandra is algemeen fysiotherapeut

Maak een afspraak