Openingstijden
Ma - Vrij: 08:00 - 21:00
Zat: 08:00 - 13:30
Onze locaties
3 locaties in de Zaanstreek
Bel met ons
075-670 5075

 

We bieden fysiotherapie aan

Het lichaam is een prachtig voorbeeld van organisatie waarbij elke spier, elk bot en elk gewricht een functie heeft bij bewegingen waar je dagelijks van op aan moet kunnen. Wandelen, staan, iets oppakken van de grond of traplopen, deze bewegingen zijn voor de meeste mensen dagelijkse kost. En helaas is het zo dat u er pas achter komt wat u heeft, als iets niet meer werkt zoals u gewend bent.

En zodra u er achter komt dat iets niet meer werkt zoals u het gewend bent, dan is de fysiotherapeut van Fysiotherapie Sminia er om te helpen. Deze is namelijk specialist in beweging. Bij Fysiotherapie Sminia kunt u terecht voor behandeling van klachten van het bewegingsapparaat. Hier vertellen wij u er graag meer over wat een fysiotherapeut doet, hoe een behandeling in z'n werk gaat en hoe de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Kortom, even kennis maken met Fysiotherapie Sminia.

Jaarlijks gaan zo'n 2,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een 'verkeerde' beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Behandelingen

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Sminia behandelen patiënten individueel of in groepen. Zij gaan samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt u samen met uw fysiotherapeut naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Sminia adviseren, behandelen en begeleiden u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten. Gewoon boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten of weer aan het werk. U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Neem contact met ons op

Bent uw benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 075-670 50 75 of maak direct een afspraak via ons afspraakformulier.

Maak een afspraak