Openingstijden
Ma - Vrij: 08:00 - 21:00
Zat: 08:00 - 13:30
Onze locaties
3 locaties in de Zaanstreek
Bel met ons
075-670 5075

Sander Oud - Manueel therapeut

Sander Oud is in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut (BSc). Sindsdien werkt hij in de eerste lijn als fysiotherapeut waar hij allerhande klachten behandelt. Hij is zelf tweemaal aan zijn schouder en eenmaal aan zijn knie geopereerd, waardoor hij zelf ervaring heeft met zowel schouder- als knierevalidatie.

Sander is samen met Erik betrokken bij Tigra. Hier beoordeelt en behandelt hij mensen welke in aanmerking komen voor arbeidspreventie of - reïntegratie.

In 2017 is Sander begonnen met de opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort om vervolgens in 2020 te zijn afgestudeerd. Door zijn opleiding als manueel therapeut specialiseert hij zich in het behandelen van de wervelkolom en allerhande spier- en skeletgerelateerde klachten.

Buiten zijn werk als fysiotherapeut voetbalt Sander op het veld en in de zaal. Daarnaast is hij betrokken bij de rode kruis vereniging.

Sander werk op maandag, donderdag en vrijdag in Assendelft voor Sminia. Tevens werkt Sander op dinsdag en vrijdag in Koog aan de zaan voor Tigra arbeidsreïntegratie.

BIG registratienummer: 19919666604

Maak een afspraak