Openingstijden
Ma - Vrij: 08:00 - 21:00
Zat: 08:00 - 13:30
Onze locaties
3 locaties in de Zaanstreek
Bel met ons
075-670 5075

Fiona heeft in 2009 de opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Daarna is zij enkele jaren werkzaam geweest als algemeen fysiotherapeut en heeft zij in de loop der jaren enkele cursussen gevolgd waaronder dry needling.

In 2022 heeft Fiona haar master als orthopedisch manueel therapeut (MSc) aan de Hogeschool Utrecht (HU) afgerond. Tijdens haar master manuele therapie aan de HU heeft zij zich als manueel therapeut gespecialiseerd op het gebied van nek- en kaakklachten en een fascinatie ontwikkeld voor vestibulaire problematiek (duizeligheidsklachten). Naast haar werk als fysio- en manueel therapeut heeft Fiona een enorme passie voor leefstijl. In haar vrije tijd verdiept ze zich in voeding, inspanning/ontspanning, de invloed van stress op het lichaam, slaap en spiritualiteit. De kennis die zij hierin opdoet past zij ook toe in de behandelkamer.

                 "Ik kijk graag naar de mens als geheel en niet alleen naar de klacht, ik ga graag samen met de cliënt op zoek naar de oorzaak van een probleem.”

Voor ontspanning gaat Fiona graag kitesurfen, wingfoilen, hardlopen, wielrennen, wandelen, kracht trainen en beoefent zij yoga. Daarnaast leest ze graag, mediteert ze regelmatig en is zij via de Wim Hof methode nogal eens in een ijsbad te vinden.

Zij werkt maandagochtend en donderdag in Zaandam, en dinsdag en woensdag in Koog aan de Zaan.

BIG registratienummer: 29912315304

Maak een afspraak